Menu

BIG BLUE RIDE & DANCE FESTIVAL!

Zaterdag 7 mei as organiseren we met onze fietsploeg The Blue Train het eerste BIG BLUE RIDE & DANCE FESTIVAL. Hier zijn we al in 2019 mee begonnen, maar nu kan het dan eindelijk doorgaan.
Met dit festival zamelen we centjes in voor de goede doelen van DE WESTLANDSE RIDE die zich bezighouden met de behandeling en genezing van kanker. Kortom, nodig…!! 
Vanaf het festivalterrein WWV in Honselersdijk wordt in de middag vertrokken voor het sportieve gedeelte.

De activiteiten waaraan kan worden deelgenomen zijn;
Vanaf 14:00 uur:
- Wandeltocht 11 km
- Dikke banden fietstocht 25 km

Vanaf 15:00 uur:
- Wandeltocht 6 km
- Powerwalken olv Miranda van Kester 11 km
- Fietstocht 65 km

Bij terugkomst van het wandelen en fietsen wordt je ontvangen op de beats van DJ PAUL SOSEF en vanaf 17:30 uur barst het festival gedeelte los met optredens van de coverbands SQUARE & DANN HILL, volkszanger JOHN DAME. Deze kanjers treden allemaal op zonder dat het ons of jullie iets kost en dus gaan alle opbrengsten naar de goede doelen van De Westlandse Ride. Wij nodigen jullie uit om ook mee te komen doen en te genieten van lekker buiten sporten en het heerlijke festival sfeertje, de muziek en een lekker drankje en hapje. De weersverwachting is perfect, maar bij WWV hebben we een mooie overkapping waaronder we door kunnen feesten als dat nodig is. En je bent ook welkom als je alleen voor het festival komt.

Deelname kost €25,00 pp incl 2 consumpties. Aanmelden kan door een mail naar bluetrainevents@gmail.com met aantal personen en voor welke activiteit. Wij sturen je tikkie en je toegangsbewijs en consumptiemuntjes krijg je 7 mei bij WWV.
Aanmelden kan ook op 7 mei op het festivalterrein.