Menu

Lid worden of opzeggen?

Lid worden?

Aanmelding als lid kan door het aanmeldformulier te downloaden, uit te printen en in te vullen en te sturen naar FTC Westland, Noordweg 26, 2291 EE Wateringen of via e-mail te versturen aan ledenadministratie@ftcw.nl. Let op het formulier moet volledig zijn ingevuld en ondertekend!

Het formulier vind je onderaan deze pagina.

Na ontvangst van het formulier en verwerking in onze ledenadministratie ontvang je van ons een bericht ter bevestiging van je lidmaatschap en informatie om de contributie te betalen. Wil je liever eerst een proefrit maken? Neem dan contact met ons op. Zie contactgegevens.

Contributie
De jaarlijkse contributie voor het fietsseizoen 2023/2024 bedraagt:
-       Voor elk eerste gezinslid vanaf 16 jaar                             € 70,00
-       Voor elk eerste gezinslid t/m 15 jaar                                 € 50,00
-       Voor elk volgend inwonend gezinslid vanaf 16 jaar       € 50,00
-       Voor elk volgend inwonend gezinslid t/m 15 jaar           € 35,00
-       Voor elk M-lid (hoofdlid bij andere vereniging)               € 35,00
-       Voor elke donateur                                                              € 25,00

Bij aanmelding voor het lidmaatschap in de loop van het fietsseizoen zal de jaarcontributie naar verhouding worden aangepast.

Opzeggen?
Opzegging van het lidmaatschap moet volgens de statuten en reglementen minstens vier weken voor het einde van het fietsseizoen plaatsvinden, dus uiterlijk 1 juni schriftelijk of per e-mail bij de ledenadministratie zijn. Bij latere afmelding loopt het lidmaatschap het volgend fietsseizoen nog door.

Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap dient eveneens schriftelijk of per e-mail bij de ledenadministratie. Bij het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap zal geen terugbetaling van contributie plaatsvinden.