Menu

Vossenrit #6 17 november 2019

Dit jaar fiets ik voor het eerst bij de veteranen. Vorig seizoen zat ik bij toer 3 waar ik geregeld  achterin fietste.

Ben ook inmiddels oma van 4 kleinkinderen…. Dus lekker fietsen met andere opa’s en oma’s .Zondag op tijd uit bed ,fiets klaar maken,eten en naar Velo.  Zo wat een mooi weer geen wind,  zonnetje alleen lekker koud. Op Velo bij de start informeerde Sjaak dat Coen Janssen er niet was .Dus moesten we zelf goed naar de pijlen kijken.[ dat doe je natuurlijk altijd al].

De eerste pijl was einde Kwaklaan, dus er na toe. Na een km of 12 de eerste emmer.  Door de polder richting de kantelaarbrug bij de Zwet. Bovenop de brug een pijl via de trap naar beneden, de 2de emmer.

Sjaak en zijn vrienden waren we al kwijt .Samen met Ria en Ada,Jan en Mart verder richting Delft.Door al die straatjes over bruggetjes ja daar stonden heel veel pijlen.  Ria en Ada  waren in een stukje opengebroken straat blijven steken, dus verder met Jan en Mart. Bij Velo moesten we voorbij bij de Chinees het straatje in en naar de Erasmus weg…hè een splitsing voor veteranen en de rest…opletten dus. Opeens rechts een emmer en een stuk naar rechts veel mensen van  de club maar er stond geen pijl…dus toch maar door fietsen. Hier een pijl naar rechts en door..

Daar staat nog een emmer… en weer terug pijlen volgen, op naar de vos.  Daar was het erg druk. Sjaak en zijn vrienden waren al naar Velo toe.   Ik kreeg visite dus snel naar huis. Thuis zag ik bij de uitslagen dat ik eerste was…… dat had ik niet verwacht….20 punten en mooie fietstocht met prachtig weer mijn zondag kon niet meer stuk. 

 

Fiets groetjes Toke Zwinkels.