Menu

Van het bestuur

Beste leden,


We naderen het einde van het seizoen 2020/2021 van onze vereniging. Een heel apart seizoen waarin we helaas vanwege coronamaatregelen onze reguliere toertochten en vossenritten niet konden fietsen. Samen met de leden van de Toercommissie en de verschillende uitzetters hebben we de afgelopen weken toch nog een aantal clubritten kunnen organiseren.
Helaas geen vertrek bij VELO, maar wel prima uitgepijlde ritten met als extra ondersteuning nog een routebeschrijving en een GPX-bestand. 
Voor zover wij hebben gehoord hebben veel leden (en ook niet-leden) van deze mogelijkheid gebruik gemaakt. Wij zijn zeer benieuwd wat onze leden hiervan vinden. Stuur ons jouw mening via e-mail naar toertocht@ftcw.nl
Als bestuur kijken wij nu al uit naar het nieuwe seizoen en hopen we dan weer vossenritten en toertochten/clubritten te kunnen organiseren. Medio augustus hopen wij jullie daarover meer te kunnen zeggen.
 
De periode van zomervakanties staat voor de deur, we hopen dat iedereen van zijn vakantie (op welke wijze dan ook) gezond en wel kan genieten.

Het bestuur