Menu

Van het bestuur

Beste leden,


In de maand september heeft de Toercommissie ons op een aantal mooie clubritten getrakteerd. De ritten waren dankzij onze vrijwilligers weer prima uitgepijld en ook voorzien van GPX-bestand (via Cyql) en gezien de aantallen deelnemers kunnen we zeker stellen dat de clubritten in de maand weer zeer geslaagd waren!

Op 20 september hebben we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. De opkomst was boven verwachting goed bezocht. Na afloop waren er genoeg bitterballen en drank om gezellig met elkaar bij te praten.

Het is nu bijna eind oktober en de eerste maand van het nieuwe vossenseizoen zit er bijna op. Een maand waarin we week na week leden in korte broek (en sommige zelfs korte mouwen) zien verschijnen op de club. Heerlijk dat dit zo laat in het seizoen nog kan. De leden die de vossenritten rijden zijn ondertussen weer gewend aan de kleine pijltjes. Op onze website zijn een aantal leuke verslagen van de ritwinnaars te lezen (kijk op Ritverslagen).

Ook de (winter) toerrijders fietsen gezellig hun wekelijkse rondje met de wegkapiteins. Zij weten elke week weer een leuke rit te bedenken met een gezellige, en voor sommigen, nieuwe koffiestop.
Laten we hopen dat we nog even kunnen blijven genieten van dit heerlijke weer.  Met sportieve groet,
Bestuur FTC Westland